Skagentoast med västerbottenost

Då vi var bortbjudna i helgen så har jag faktiskt inte lagat så mycket helgsmys, men denna lyckades jag fixa ihop i fredags, perfekt med ett glas kallt mousserande. Klassisk skagentoast fast tillsatt västerbottenost. Ger lite skarpare smak och fastare konsistens. Enkel att göra och de flesta ingredienser som vi alltid har hemma
2 portioner
1 burk 240g räkor (Kosterfiskarns handskalade lyxräkor)
1/2 dl philadelphiaost
1/2 dl creme fraiche
1 dl västerbottenost
1 bit rödlök
salt
citronpeppar
röd stenbitsrom
dill
citron
2 rostbröd
Häll av spadet ifrån räkorna, finhacka rödlöken.
Blanda ihop philadelphiaost och creme fraiche till en slät röra, tillsätt räkor, västerbottenost, rödlök och smaka av med salt, citronpeppar och dill.
Rosta bröden och fördela räkröran ovanpå, dekorera med citron, stenbitsrom och dill.