Kyckling i ugn med soltorkad tomat och ädelost

Älskar recept där maten behöver lite förberedelser och sköter sig själv i ugnen, speciellt dagar då tiden inte alltid räcker till.
Här är ett sådant recept som kom fram genom lite kylskåpsrensing.
Väldigt gott, väldigt enkelt.
4 port.
 
3 kycklingfileer
50g soltorkad tomat
4 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
1 kycklingbuljong
40+20g ädelost
1,5 tsk dijonsenap
1 lök
 
Ställ ugnen på 200 grader
Skär varje filé i 4-5 bitar och lägg i en ugnsform. Klyfta löken och tryck ner mellan kycklingen.
Häll matlagningsgrädden och resterande ingredienser (spara 20g ädelost) i en kastrull och låt koka samman tills osten har smält. Häll såsen sedan över kycklingen toppa med resterande ädelost och ställ in i ugnen
30-40 minuter. Servera med ris eller klyftpotatis