Daimbiskvier

Daimbiskvier....mmmm man hör ju på ordet att det inte kan vara annat än gott.
Gjorde dessa för ganska längesedan faktiskt redan förra sommaren, men självklart så har man ju sparat både recept och bild.
Dessa går bara inte att motstå
Ca 20 st
Botten
200 g mandelmassa
1/2 dl socker
1 äggvita
Riv mandelmassan och blanda ihop med äggvita och socker. Klä en plåt med bakplåtspapper. Klicka ut lagom stora/små bottnar. Grädda 175 grader 10-20 minuter tills de har fått fin färg.
Låt svalna
Fyllning
150 g smör (rumsvarmt)
1,5 dl florsocker
1,5 dubbeldajm
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
Hacka daimen. Blanda ihop smöret med övriga ingredienser till en kräm. Blanda i daimen.
Bred en klick på varje botten, gör så att de blir koniga/toppiga.
Ställ in i kylen så att de blir kalla.
150 g mjölkchoklad
1/2 hackad dubbeldajm
Smält chokladen i vattenbad (låt svalna något, men fortfarande varmt), doppa biskvierna i chokladen (inte botten) och strö på lite hackad daim.
Förvaras i kylen
Låter riktigt gott!