Vitlöksbröd med parmesan

Varnar redan nu för fettbomb. Men vitlöksbröd skall ju vara lite så.
Jallafall ett superenkelt vitlöksbröd i lite annorlunda format där man helt enkelt drar ut sin lilla vitlökskub.
Perfekt till fördrinken eller som lite extra till måltiden.
 
bröd (tog ett runt surdegsbröd)
150g smör
1 påse vitlöksdip (använde Estrella vitlök)
75g parmesan
 
Smält smöret, när det svalnat så häll i vitlöksdippspulvret. Blanda runt.
 
Skär brödet i skivor åt ena hållet, inte ända ner dock. Vrid runt brödet ett halvt varv och skär rakt över skivorna. Kan vara lite krångligt men det går. Se till att botten håller ihop.
 
Riv parmesanen och blanda i smördippen.
Kleta emellan smördippen i brödet så att det hamnar på alla brödbitar, smeta även lite överst.
 
Lägg brödet i folie och vira runt så att den täcker. Ställ in i ugnen 200 grader ca 30 minuter. Veckla sedan upp folien och låt stå ytterligare 5-10 minuter tills brödet fått fin färg.