Jordgubbstrifle

8 portioner
Mousse
2 gelatinblad
2 äggulor
1 msk florsocker
2 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk
Jordgubbsgelé
jordgubbar
2 gelatinblad
2 dl utspädd jordgubbssaft
Tillbehör
4 skivor sockerkaka
jordgubbar
Börja med gelén. Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 minuter. Koka upp saften i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och låt smälta i saften. Låt svalna något och häll i glas, lägg på några jordgubbar. Låt stelna i kylen
Fortsätt med moussen. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Vispa äggulor och florsocker. Vispa grädden hårt. Vispa den kondenserade mjölken allt i olika skålar.
Värm lite utav den kondenserade mjölken i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och smält där i.
Rör ner gelatinet i äggsmeten och vänd i den kondenserade mjölken och grädden.
Skär sockerkakan i tärningar.
Varva mousse sockerkakstärningar och jordgubbar ovanpå gelén. Ställ kallt i kylen ca 1 timme.