Pavlova med jordgubbar och kiwi

Pavlova är ju bara så gott, och enkelt om inte annat.
Det bästa att den går att göra lite i förväg.
Denna mumsades det i under midsommarkvällen.
Denna mumsades det i under midsommarkvällen.
Pavlova
4 äggvitor
1/2 krm salt
2,5 dl socker
1 msk maizena
2 tsk vaniljsocker
1 tsk vitvinsvinäger
Sätt ugnen på 225 grader
Vispa äggvitor och salt till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispningen. Vispa tills smeten är hård, tillsätt sedan maizena, vaniljsocker och vitvinsvinäger.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och gör den så stor som du vill ha den.
Ställ i nedre delen av ugnen och sänk temperaturen till 125 grader.
Grädda ca 1,5 timme. Stäng då av värmen och låt den stå kvar tills ugnen svalnat eller dagen efter.
Fyllning
3 dl vispgrädde
jordgubbar
kiwi
Vispa grädden och bred ut över bottnen.
Ös på med jordgubbar, kiwi eller vad du tycker om.