Dubbelpanerad kalvschnitzel

Dubbelpanerad schnitzel är alltid gott och egentligen enkelt att göra men tyvärr drar jag mig lite för att göra det då det är så många moment.
Men i helgen fick det äntligen hamna på bordet igen.
4 skivor Kalv-/Skinkschnitzel
1 liten påse riven västerbottenost
8 skivor serranoskinka
4 ägg
vetemjöl
ströbröd
salt
peppar
Börja med att banka ut köttet så tunt som möjligt.
Lägg på ena halvan först lite ost sedan skinkskivorna och avsluta med lite ost igen, vik sedan över andra halvan.
Ha tre skålar och häll upp lika delar med ägg, ströbröd och vetemjöl utblandat med salt och peppar.
Efter hand brukar man ofta få fylla på någon skål.
Doppa köttet först i mjöl, sedan ägg och till sist ströbröd.
Stek i smör tills de blir färdiga och gyllenbruna.
Tillbehör:
tomater
ansjovis
lök
kapris
citron
bearnaisesås
klyftpotatis
Brukar göra en liten röra eller tillbehör till köttet utav tomater, klippt ansjovis, lök och kapris.
Den lägger man bara lite uppepå tillsammans med en citronskiva.
Servera tillsammans med klyftpotatis och bearnaisesås