Pasta Alfredo med kyckling

Pasta är alltid gott och med vitlök, parmesan och grädde kan det inte bli fel.
4 portioner
Fettuchini
50 g smör/margarin
500g kyckling
100g finriven parmesan
2 dl grädde
3 dl matlagningsgrädde
50-100g frysta ärtor
1/2 kycklingbuljongtärning
salt
peppar
persilja
ev. maizenaredning
Häll upp vatten och salt i en kastrull och koka upp.
Dela kycklingen i bitar och stek i en stekpanna salta och peppra. När de är färdiga ta upp och lägg åt sidan.
Använd samma stekpanna och smält smöret. Pressa i vitlöken och stek litegrann. Häll i grädde, matlagningsgrädde och smält ner parmesanen. Låt koka lite grann så att det tjocknar något.
Sedan i med kycklinbuljong och kyckling. Smaka av med salt, peppar och persilja. I med ärtor tills de blir varma.
För att eventuellt få lite tjockare red med lite maizena.
Koka pasta och servera.