Kreolsk gryta

Kreolsk gryta är ett recept som har hängt med länge, och många har säkert ätit den flera gånger om.
Men den är alltid lika god när man väl gör den.
600-900g fläskfile
2-3 starka ölkorvar
1-2 röda paprikor
ca 1/2 liten burk bostongurka
1 liten burk syltlök
5 dl grädde
1 msk vetemjöl
mejram efter smak
1 köttbuljongstärning
salt
peppar
ev oliver och cornichorns
Strimla fläskfilen, dela ölkorvarna i bitar, skiva paprikan.
Stek fläskfilén och ölkorvarna i lite olja tills färdiga. Häll på grädden och tillsätt resten av ingredienserna utom mjölet. När grytan har puttrat ca 10 minuter, blanda ut mjölet i lite vatten och häll i för att få såsen att tjockna en aning. Smaka av med ev ytterligare kryddor.
Servera med tex ris